Mozsár Andrásné receptje és fotója
Egyszerű és gyors recept Nyírfacukorral pedig még egészséges is:
1 bögre darált dió
1 bögre nyírfacukor
1 bögre tej
1 db tojás
1 bögre finomliszt
1 csomag sütőpor
tetejére nyírfa porcukor
A hozzávalókat összeöntjük és jól összekeverjük. Kivajazott tepsibe öntjük
és kb 30 perc alatt készre sütjük. Házi sárgabarack lekvárral megkenjük a tetejét majd porcukorral megszórjuk.
Mozsár Andrásné
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.