Béres Andrea receptje és fotója
Erdei gyümölcsös rizspuding
Hozzávalók:
- 1 liter tej
- 20 dkg rizs
- 4 evőkanál nyírfacukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1csomag vaníliás cukor vagy egy vaníliarúd kikapart belseje
- 1 csipet só
- 2 dl tejszín habbá verve
Tejberizst főzünk, majd mikor kihűlt lazítjuk 2 dl habbá vert tejszínnel.
Poharakba adagoljuk és az öntettel tálaljuk néhány órai hűtés után.
Öntet:
1 zacskó fagyasztott erdei gyümölcs és 2 evőkanál nyírfacukor.
Felolvasztjuk a gyümölcsöt és botmixerrel pürésítjük, majd összekeverjük a nyírfacukorral.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.