Mivel már Facebook oldalunkon is kialakult egy vita arról, mennyire "éri meg" nyírfacukrot használni, feltettünk néhány kérdést ezzel kapcsolatban receptversenyünk résztvevőinek - ők már bebizonyították, hogy folyamatosan használják a terméket, tehát hitelesen és pártatlanul tudnak nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Köszönjük, hogy megosztották velünk észrevételeiket!
Kerekes Ildikó a következőképpen válaszolt kérdéseinkre:
- Szerintem hasonló termék nincs a piacon, ami ennyire hasonlítana a cukorhoz. Az ára is relatív, mert ha az ember alaposan utána jár, egészen kedvező áron is hozzájuthat. Ha a jótékony hatásokat nézzük, akkor máris nem úgy néz rá az ember hogy "húúúú de drága"... Hozzáteszem, hogy az első benyomásom régen nekem is az volt. Én a Stevia port illetve mesterséges édesítő szereket használok még, de ízvilágban meg sem közelítik a nyírfacukrot.
- Semmiben nem különbözik az állaga a hagyományos cukortól - én nagyon szeretem.
- Az én tapasztalatom a használatával kapcsolatban,hogy hasonlóan adagoljuk mint a hagyományos cukrot, de azért kicsit kevesebb is elég belőle.
- Az íze tökéletes szerintem, az állagában sem lehet senkinek kivetnivalója.
- Sajnos cukorbetegségre hajlamos vagyok illetve PCO-ban szenvedek, így nekünk a Nyírfacukor és a Stevia fér bele az étkezéseinkbe. De ha választanom kellene, akkor kizárólag a Nyírfacukornál maradnék az ára és az íze miatt.
Negatív kritikákról csak annyit: általában az kritizálja ezt a terméket, aki nem használta még sosem.
Ildikó receptje a receptverseny januári fordulójában - Nyírfacukros desszertgolyók:
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.