Passné Jakab Henrietta receptje és fotója
Mákos Muffin
25 dkg nyírfacukor
24 dkg liszt
30 dkg Rama
4 tojás
20 dkg darált mák
kevés fahéj
6 evőkanál lekvár
1 csomag vaníliás cukor
24 dkg liszt
30 dkg Rama
4 tojás
20 dkg darált mák
kevés fahéj
6 evőkanál lekvár
1 csomag vaníliás cukor
Összekeverjük a Ramát a nyírfacukorral, a vaníliás cukorral, a tojások sárgájával és a lekvárral. A lisztbe belekeverjük a sütőport, a mákot és a fahéjat. A masszához hozzátesszük a lisztes keveréket, majd a felvert tojásfehérjéket. Muffin formába kanalazzuk, előmelegített sütőbe tesszük és közepesen meleg sütőben megsütjük. Vaníliás porcukorral meghintjük.
Passné Jakab Henrietta
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.