Köszönjük receptversenyünk márciusi fordulója irányt tanúsított érdeklődésüket: a receptbeküldőknek és a szavazóknak egyaránt. Mint előre jeleztük, a négy legtöbb szavazatot kapott recept beküldőjét jutalmazzuk, egy szerencsést pedig kisorsolunk a szavazók közül is: ők mindannyian Nyírfacukor ajándékcsomagot kapnak.
A hónap folyamán kommentben merült fel a kérdés: miért lájkokat kell gyűjteni, miért nem más módon döntjük el, ki legyen a nyertes, és egy ember miért vihet el adott esetben több nyereményt, ha több süteményt küldött be – erre ezúton szeretnénk válaszolni.
A receptverseny célja az, hogy minél jobban megismertessük és megszerettessük Önökkel a nyírfacukrot, és nem felkért szakértők vélemény alapján, hanem pártatlan olvasókon, felhasználókon keresztül. Így nem profi cukrászok készítenek belőle süteményeket, hanem háziasszonyok, tehát bárki el tudja készíteni őket, ha megtetszik valamelyik. Azért a receptek versenyeznek, és nem a beküldők, mert a szavazás teljesen szubjektív alapon történik: mint ahogy a cukrászdában kiválasztjuk az aktuális pillanatban legkívánatosabbnak tűnő süteményt, úgy lehet „lájkolni”, szavazni arra, amelyik tetszik
Így mi semmilyen módon nem foglalunk állást, nem befolyásoljuk a verseny menetét: nekünk ugyanis mindegy, ki nyer, az a fontos, hogy bemutathassuk, milyen sok mindenre jó, és milyen sokrétűen felhasználható a nyírfacukor.
A márciusi szavazatok a következőképpen alakultak:
171. Mangós-narancsos túrótorta (Hortobágyi Anna)
151. Csokiszuflé (Pap-Kutasi Szilvia)
130 . Túró Rudi (Faragó Erzsébet)
125. Aranygaluska (Béres Andrea)
116. Csokis piskóta rolád (Béres Andrea)
101. Citromfüves-epres sajttorta (Hortobágyi Anna)
76 . Csokis-marcipános brownie rolád (Murányi Zita)
76 . Keksz szalámi (Béres Andrea)
66. Mini túrós kosárkák (Verderber Katalin)
52. Lúdláb torta (Horváth Helga)
A szavazók közül Berente Szilvia neve került ki a „kalapból”.
Várjuk a nyertesek jelentkezését: kérjük, postacímükkel együtt telefonszámukat is írják meg, mert nyereményüket futárral kézbesítjük - edesenegeszseges@gmail.com.
Várjuk a recepteket és a szavazatokat áprilisban is, a részvétel feltételei a következők:
Részvétel:
- A receptverseny egész évre szól, de a sorsolások havi fordulónként történnek, mindig a hónap utolsó napját követő napon.
- A verseny adott fordulójában a hónap folyamán beérkezett receptek vesznek részt.
- A versenyben való részvételhez mellékelni kell egy fotót, és beküldeni az étel hozzávalóit, és elkészítésének pontos leírását - esetleg egy rövid sztrorit, ha kapcsolódik hozzá valamilyen különleges élmény, az edesenegeszseges@gmail.com címre.
Szavazás:
Újdonság, hogy egy személy többféleképpen is leadhatja szavazatát, segítve ezzel a recept beküldőjének nyerési esélyeit:
- Szavazhat a BLOGON a bejegyzést követő "tetszik" gomb megnyomásával;
- Szavazhat a Facebookon további 5 módon: a blogbejegyzés FB posztjának lájkolásával ÉS megosztásával; a Facebookra feltöltött képgalériában az étel fotójának lájkolásával ÉS megosztásával, valamint BEJELÖLHETI MAGÁT képen.
Így egy ember hat szavazatot adhat le egy receptre. A nyertesek változatlanul azok, akik összesítve a legtöbb "lájkot" kapták.
Nyeremények:
- Az a négy versenyző, aki receptjére a legtöbb szavazatot kapta a fent leírt hat módon összesen, nyírfacukor ajándékcsomagot kap.
- A szavazók közül kisorsolunk egy szerencsést, aki szintén egy nyírfacukor ajándékcsomag tulajdonosa lehet - a nyerési esélyek a leadott szavazatok számával nőnek, tehát minden név annyiszor kerül bele a virtuális "kalap"-ba, ahány szavazatot leadott az adott forduló során.
Várjuk hát a jobbnál jobb recepteket - holnap érkezik az "első fecske"!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.