Béres Andrea receptje és fotója
Először egy vizes piskótát sütünk, melyet hagyunk teljesen kihűlni. Ezt követően megtöltjük a közben kikevert csokoládékrémmel, és feltekerjük. A külső részét is bevonjuk a krémmel, és tetszés szerint díszítjük.
Hozzávalók:
Piskóta:5 tojás,5 evőkanál liszt, 5 evőkanál víz, 5 evőkanál nyírfacukor, egycsipet só, 1 kávéskanál sütőpor;
Krém: 3 deci cukormentes hulalát 1 tábla cukormentes étcsokival összemelegítünk és hűlni hagyjuk. 10 deka vajat kikevertem habosra nyírfa porcukorral és hozzáadtam a keveréket valamint még 3 deci hulalát. Habverővel krémet kevertem belőle és megtöltöttem a piskótát.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.