Hortobágyi Anna receptje és fotója
Hozzávalók:
-3 vilmoskörte (megpucolva 30 dkg)
-15 dkg málna
-16+2 dkg liszt (diabetikus)
-12 dkg Nyírfacukor
-1 tk sütőpor
-1 tk szódabikarbóna
-1 kk vanília velő
-1 csipet só
-1 dl olaj
-2 tojás
-150 g natúr joghurt
Elkészítés:
A gyümölcsöket mossuk meg. A körtét vágjuk cikkekre, a magházát vágjuk ki, majd vágjuk kockákra.
A 2 dkg liszt kivételével a száraz anyagokat keverjük össze.
Adjuk hozzá a tojásokat, a joghurtot, az olajat és egy fakanállal dolgozzuk össze. NEM KELL TÚLSÁGOSAN KIDOLGOZNI!
A gyümölcsöket szórjuk meg a félretett liszttel, és forgassuk a tésztába.
Papír kapszlival bélelt muffin sütőformába kanalazzuk a masszát úgy, hogy csak a forma kétharmadáig töltjük.
180 fokra előmelegített sütőben addig süssük őket, amíg színt kap a tetejük, és ha megnyomjuk, visszaugrik a tészta.
Jó étvágyat !
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.