Kerekes Ildikó receptje és fotója
Nyírfacukros desszertgolyók
- 250 g darált, cukormentes keksz
- 5 db alma
- 4 db közepes répa
- 1 evőkanál nyírfacukor
- kókuszreszelék
Az almát és egy a répát egy tálba reszeljük apró lyukú reszelőn , utána belekeverjük a darált kekszet és a nyírfacukrot. Összegyúrjuk és golyókat formázunk belőle, melyeket beleforgatunk a kókuszreszelékbe.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.