Halász Adriána receptje és fotója
Hozzávalók 6 db. muffinhoz
- 1 körte + 1 ek kókuszolaj + fél tk őrült fahéj
- 25 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt
- fél tk őrölt vanília por
- 1 csipet só
- fél tk szódabikarbóna
- 1 tojás
- 1 ek natúr joghurt
Elkészítés
1. Először bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra, hogy bemelegedjen.
2. A felkockázott körtéhez hozzáadjuk az 1 evőkanál kókuszolajat, a fél teáskanál őrölt fahéjat, és feltesszük alacsony tűzön. Hagyjuk 10 percig összeérni, néha megkavarjuk.
3. A lisztet, Nyírfacukrot és minden egyéb hozzávalót összekeverjük, jól összedolgozzuk.
4. Majd a már nem forró körtét, és az apró vagy nagyobb darabokra tört csokit (- ki hogyan szereti J ) beleforgatjuk.
5. Feltöltjük a muffin formáinkat, és mehet be a sütőbe 30-35 percre.
Jó étvágyat ehhez az édesen és egészségesen finom sütihez!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.