Sípos Dóra receptje és fotója
Hozzávalók:
-20 dkg vaj
-14 dkg Nyírfacukor
-1 csom. vaníliás cukor ( ezt is lehet csinálni Nyírfacukorból)
-2 db tojás
-16 dkg gluténmentes liszt ( Schár)
-10 dkg lenmagpehely
-2 evőkanál sütőpor
-1 evőkanál tejföl
-1 evőkanál méz
+ 1-1 marék pirított tökmag-napraforgómag-durvára darált dió-mandula és apróra vágott fekete csoki
Elkészítés:
A tojásokat a vajjal és a cukorral habosra keverem és hozzáadom a többi hozzávalókat a végére hagyva a csokit és a magvakat. Kanállal halmokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe nem túl közel mert terül és a tetejét megszórjuk tökmaggal, napraforgómaggal. Gyorsan sül. Dobozban tárolva sokáig eláll.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.