Kiss Orsolya receptje és fotója
Hozzávalók
-7dkg zabkorpa
-7dkg teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
-2 tojás
-15 dkg Nyírfacukor
-10 dkg vaj
-5 dkg mogyoró
-24 szem meggy
-fél csomag sütőpor
-2 ek. zsírszegény kakaópor, v. karobpor
Elkészítés
A zabkorpát, tönkölybúza lisztet, kakaóport, és a sütőport kimérjük és összekeverjük. A mogyorót felaprítjuk, és ezt is hozzákeverjük. A nedves összetevőket is habosra keverjük, a 2 tojást, a vajat és a Nyírfacukrot. Majd hozzáadjuk a száraz összetevőket a nedveshez.
Jól elkeverjük. Papírral kibélelt muffin formákba kanalazzunk, majd 2 szem meggyet rakunk a közepébe. 180 fokon 25 percig sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.