Hortobágyi Anna receptje és fotója
Hozzávalók:
-1 csomag sütőpor
-csipet só
-5 tojás
- 13 dkg mák
- 100 gramm tejföl
- 5 dkg liszt
- 5-10 dkg nyírfacukor (ízléstől függően)
- 1 teáskanálrum aroma
Összekeverjük a darált mákot a sütőporral elkevert liszttel,csipet sóval,a nyírfacukorral,a tojások sárgájával és a tejföllel,majd beletesszük a rum aromát.Végül óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásfehérjét.
Kikent,lisztezett őzgerinc formába simítjuk és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Jó étvágyat!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.