Béres Andrea receptje és fotója
Hozzávalók 16 darabhoz:
75 g zabpehely
50 g egész dió
100 g vaj
120 g liszt (lehetőleg szénhidrát csökkentett)
1 tojás
2-2.5 evőkanál nyirfacukor
1 késhegynyi fahéj
½ teáskanál szódabikarbóna és sütőpor
A diót és a zabpelyhet megpirítottam és egy zacskóba téve, klopfolóval egy kicsit megtörtem. A többi hozzávalóval összegyúrtam és pihenni hagytam. 16 golyót formáztam belőle, melyeket kilapítottam. 15 percig sült 200 fokon.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal