Kerekesné Hegedüs Erzsébet receptje és fotója
Hozzávalók:
- 15 dkg szeder
- 2 evőkanál Nyírfacukor
- 6 dl joghurt
Elkészítés:
A fagyott gyümölcsöt botmixerrel először egy kicsit darabosra pűrésitjük. Majd hozzáadjuk a Nyírfacukrot, és a joghurtot, majd ismét bot mixerrel pár másodperc alatt össze dolgozzuk.És már fagyi kanállal adagolhatjuk is.Vagy kanállal jég krém tartóba adagoljuk,és egy kis időre a fagyasztóba tesszük.Jégkrém kivételénél egy kicsit meleg vizbe mártjuk a formát,úgy sokkal könnyebben tudjuk kiemelni a formából a jégkrémünket
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.